miercuri, 13 aprilie 2011

Pui la cuptor cu bere si legume



  Noua ne place foarte mult carnea de pui, cel mai mult cea facuta in cuptor.


Pentru reteta ai nevoie de:


5 pulpe superioare( sau ciocanele),1 pahar bere,condimente, 2 cartofi,1 ceapa mica, cateva bucati de usturoi legume proaspete fierte sau legume congelate,fierte, sare, piper.


   Se curata pulpele de fulgi, daca au, se oparesc, se lasa la racit.


Dupa ce s-au racit, se cresteaza in 3-4 locuri, iar in aceste crestaturi se adauga o bucatica de usturoi si o bucatica de ceapa.Se aseaza in tava unsa cu ulei, se adauga sare si piper dupa gust ,condimentele(barbeque pui, oregano,boia ardei dulce),  si cartofii taiati rondele ,se mai stropesc cu putin ulei pe deasupra, si se introduce tava in cuptorul incins bine.
 Dupa 30 min se scoate tava, si se stropesc pulpele cu bere, si se introduc iar in cuptor.
  Inainte de a opri focul, se adauga legumele -optional-(eu am folosit legume congelate, pe care le-am fiert inainte si le-am potrivit cu sare) se mai lasa 10 minute in cuptor si gataaa....
                                            Pui la cuptor cu bere si legume:




mmm, Pofta Buna!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu