Sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase.
Ai nevoie de: un piept de pui, fara os, 2 oua, 150 gr pesmet, faina,barbeque pui, usturoi granulat si un praf de sare.
Pieptul de pui se bate usor cu un ciocan si se taie fasii,mai lungi, mai scurte,mai grosute, mai subtiri,depinde cum le nimeresti...
Eu le schimb putin gustul, folosind barbeque de pui si usturoi granulat, presar catva praf pe ele si le las cca 15 minute sa patrunda in carne, dupa care le dau prin faina, le las 5 min sa "traga"(sa se odihneasca, sa intre faina un pic in ele), le dau prin oul batut, si apoi prin pesmet, si le prajesc in ulei incins.
Daca aveti musafiri, se pot folosi ca aperitiv. Merg foarte bine cu un pahar de bere rece, cu cartofi prajiti sau piure de cartofi.
Sa aveti pofta!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu