PENTRU 6 PORTII:
1 CUTIE MASCARPONE
2 GALBENUSURI
5 LINGURI ZAHAR
20 PISCOTURI
1 ESENTA ROM
CATEVA CESTI DE CAFEA PENTRU INSIROPAT PISCOTURILE
1 CUTIUTA FRISCA LICHIDA
CACAO SI SCORTISOARA PENTRU ORNAT
EU AM INCEPUT PRIN A FACE CAFEAUA, PENTRU A SE PUTEA RACII PENTRU INMUIEREA PISCOTURILOR
SE BAT GALBENUSURILE CU ZAHARUL LA BAIN-MARIE, DUPA CE S-A TOPIT ZAHARUL, SE LASA SA SE RACEASCA, SE ADAUGA IN COMPOZITIA DE GALBENUSURI, MASCARPONELE( EU NU AM PUS CHIAR TOATA CUTIA), SI SE ADAUGA TOTUL PESTE FRISCA BATUTA SPUMA.
DUPA CARE AM TRECUT PISCOTURILE PRIN CAFEAUA CU ESENTA DE ROM( PUTETI FOLOSII SI CONIAC SAU CHIAR ROM), AM PUS UN PISCOT SFARAMAT PE FUNDUL PAHARULUI, AM PUS CATEVA LIINGURI DE COMPOZTIA DE FRISCA+MASCARPONE, AM PUS IAR UN PISCOT SFARAMAT, IAR CATEVA LINGURI DIN COMPOZITIE, IAR LA SFARSIT AM ORNAT CU SCORTISOARA SI CACAO SI UN PISCOT INFIPT IN PAHAR, EXACT CA IN IMAGINE:
POFTA BUNA!
marți, 5 aprilie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu